text.skipToContent text.skipToNavigation
CSR_MVO.jpg

CSR

Responsabilitatea socială corporativă (CSR) este în ADN-ul Fabory. Suntem dedicati intru totul politicii noastre de sustenabilitate, pentru un mediu de lucru sigur și inovator și pentru a implica parteneri cu care investim într-un viitor mai bun pentru toți.

Un mediu de lucru inovativ in care punem siguranta pe primul plan 

Dezvoltarea  Fabory o datorăm în mare parte investiției continue în angajații noștri. Am facut acest lucru prin  atragerea, dezvoltarea și reținerea celor mai bune talente din toate mediile. Respectul, onestitatea și recunoașterea sunt valori care se încadrează în organizația noastră. Considerăm că este important ca angajații să fie recunoscuți pentru realizările lor, să mențină un echilibru bun între viața profesională și viața privată și să li se ofere oportunitatea de a excela și de a se simți provocați în cadrul Fabory pentru a obține tot ce este mai bun din ei înșiși. Creăm un mediu de lucru inovator și sigur în care membrii echipei sunt implicați, le place să meargă la muncă în fiecare zi, sunt stimulați să pgandeasca constructiv  și sunt capabili să fie ei înșiși pentru a se dezvolta. 

Fabory și-a unit forțele cu JINC. O organizație care luptă cu corporatiile  și cu școlile pentru o societate în care un background nu ar trebui sa determine un viitor. JINC îi ajută pe tineri în drumul lor  spre un loc de  muncă. Fabory a participat recent la inițiativa națională „Boss of Tomorrow”. Șapte elevi au venit in vizita pentru a avea o experiență la locul de muncă. Cum arată o zi a unui angajat Fabory? Ce le place în mod deosebit să facă?

Este probabil destul de  evident că un copil de 11 ani nu și-ar vedea un viitor în lumea elementelor de fixare, insa  Fabory a incercat sa plantateze in mintea lor  acea sămânță. Pe lângă un tur ghidat, elevii au participat la diverse activități. De la scanarea comenzilor până la a fi creativ cu elementele de fixare. În calitate sa specialist pe piata internationala a elementelor de fixare , Fabory oferă un exemplu și aceasta este oportunitatea noastră de a le oferi acestor elevi o privire asupra „lumii afacerilor”.

Pe lângă faptul că lucrăm cu JINC, ne-am unit forțele cu diverse colegii și universități, ceea ce aduce beneficii dezvoltării organizației noastre. În acest fel  cunoaștem nu doar noi angajați, ci și ce isi doresc acesti tineri si cum vad ei lucrurile in viitor! 

Masters in Fasteners

Assortment

Fabory is the right choice for all your fastener needs. Our product portfolio contains a wide range of standard fasteners and customer-specific fastener solutions for various applications, complemented with C-parts.

Fabory Logic

Fabory assists in the availability of Fasteners and C-parts. Innovative dashboards provide insight into your consumption enabling you to reduce your TCO. Fabory Logic offers you RFID, Optical-Eye, Weight Scales and Merchandiser services.

QA/QC & Engineering

Fabory is built on its quality and reliability. Refined quality management and specialised quality control systems are at the core of our operation. Our engineers are available to support you in ensuring the correct fastener choice for the application.