text.skipToContent text.skipToNavigation

Zien we u op het event voor slimme maakoplossingen?

Het is eindelijk zover: na de laatste editie in 2018 staat het grootste evenement in de Benelux voor productietechnologie op het punt van beginnen. Kom alles te weten over nieuwe materialen, componenten, toepassingen, productinnovaties en flexibele oplossingen tijdens ESEF Maakindustrie. 

Plan nu alvast een afspraak met een Fabory-medewerker

Ontmoet de experts van Fabory. Wij laten u zien hoe u de voordelen van nieuwe technologieën benut en inzet voor uw dagelijkse processen. U krijgt van ons praktische antwoorden op uw toelever- en engineeringsvraagstukken. Zo zet u de volgende stap in uw productieproces.

Wilt u tijdens uw bezoek aan ESEF maakindustrie verzekerd zijn van een afspraak met één van onze accountmanagers? We nemen graag de tijd voor een goed gesprek zodat we direct op uw vragen over bevestigingsoplossingen kunnen inspelen. 

ESEF (002).png

Kom luisteren naar een seminar over de transparante supply chain

Uw supply chain biedt een schat aan slimme data. Hoe laat u die data voor u werken? Daarbij helpen dashboards die u als gebruiker ontzorgen en de leverancier optimale vrijheid bieden. Wat is ervoor nodig om tot een efficiënte invulling van deze combinatie te komen?

Vasuki Muralidhar, director E-Commerce & Information Technology bij Fabory, neemt u mee in zijn verhaal. Hij vertelt over een transparante supply chain die efficiëntie waarborgt en transparantie biedt.

Meld u hier aan voor het seminar

Het seminar wordt op 30 en 31 augustus verzorgd in het Innovatietheater in hal 4. Beide dagen van 15.00 tot 15.30 uur. De presentatie is in het Engels.